mandag 25. mai 2009

Puerto Lopez

Puerto Lopez e en plass vi baade lika og ikke lika. For aa start med det vi lika saa bor vi paa et veldig koselig hostell med skikkelig hyggelige folk! Hver maarra faar vi servert deilig frokost i et lite bambushus med terasse og utsikt mot havet..:) Ellers saa e det masse fiskebaata som ligg aa vaka uti horisonten og laga flotte postkortmotiva. I tillegg e det masse smaa soete bambushus langs stranda med levende lys og god musikk der vi faar kjoept deilige juice'a og anna stuff.

Det vi ikke lika med plassen e alt soeppelet som ligg stroedd paa den ellers saa fine stranda! Det e helt utrolig at folk bare kasta soeppel rett ned paa bakken. Det e saa utrolig stygt aa se paa og lite delikat aa faa mellom taerne. I tillegg blaas det alltid nede ved stranda noe som gjoer at man maa leit lenge for aa finn sin egen hud under all sanda som kommer flyganes og dekka til den solkrem-innsmurte kroppen. I tillegg faar man daarligere hoersel av all sanda som legg sae godt til rette inni oeret, og ikke minst faar man sae et ufrivillige maaltida med sand. Ae trur ikke ae overdreiv nu...eller jo...kanskje litt..;) Anyway..

Det vi kanskje lika MINST med plassen maa allikevel vaer den elendige banken!! Vi hadde som sagt problemer med aa faa ut penga i Montañita, men klarte til slutt aa faa ut 100$ hver. De pengan naerma sae slutten og paa tide aa ta ut mer penga. Saa paa loerdag vandra ae glad og fornoeyd til banken, men smilet stivna fort da ae oppdaga at det ikke va mulig aa ta ut penga fra minibanken. Banken aapna ikke foer mandag, og ae og Sissel hadde saann ca. 6 $ aa lev paa kver den helga, saa det ble aa lev paa vann, broed og kjaerlighet i noen daga.

Helga gikk og det ble ENDELIG mandag og banken va aapen, MEN det hjalp saa veldig lite, fordi vi heller ikke her fikk tatt ut penga. Da hadde vi bare en mulighet, og det va aa ta buss til Manta som ligg 3 tima unna Puerto Lopez. Vi fikk heldigvis laan penga til bussen av en snill tysker vi har blitt kjent med her, og kom oss avgaarde. Dermed maatte vi bruk hele dagen paa buss, for aa faa tatt ut de elendige pengan. Men vi fikk nu tatt dem ut til slutt og trur aldri det har vaert saa godt meg kontanta mellom hendern! ;) Nu foel vi oss plutselig veldig rik! hehe..

Jauda..men for all del...vi har det mycket bra uansett! :) Imaarra drar vi videre til en plass langs kysten et stykke nordover som hete Canoa. Der ska vi tilbring de siste dagan langs kysten, foer vi returner til Quito, som e endepunktet for reisn vaarres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar