søndag 3. mai 2009

Oppdatering fra Peru!

Hei og hopp!

Nu naar vi e paa reisefot, saa kommer d nok til aa bli daarligere med blogging.. Orka liksom ikke bruk dyrebar tid paa aa sitt paa nettet..

Men kan meddel at turen over grensa til Peru gikk finfint! Ikke blei vi kasta i fengsel eller satt igjen paa ecuadoriansk land. Kom frem til Piura paa maarrakvisten og tok bussen rett videre til en by som hete Chiclayo. Vel fremme i Chiclayo foelte vi oss som skikkelig turista i et helt nytt land og med ny myntenhet. Har blitt saa vant til aa tenk i dollar, at det va ikke bare bare og omstill sae til soler. Hvertfall...etter aa ha funnet oss et greit hostell bar det rett ut paa stranda. Stranda va kjempefin, men desverre skya det til og blaaste opp naar vi kom, saa det ble ikke den store stranddagen vi hadde sett for oss.. Sta som vi va fant vi oss en flekk paa stranda der vi campa.. Litt etter litt ble det venstre oeret fylt med sand og egentlig hele venstre sie... hehe... Men uansett...det va helt herlig aa foel varm sand mellom taerne igjen og kjenn varme solstraala mot huden! :) Inntrykket av byen ellers va ikke det store. Masse folk, bila, tutende taxia og i det hele tatt.

Neste dag dro vi videre til en by som hete Trujillo, og e Perus 3. stoerste by. Tok taxi rett videre til en liten plas utenfor som hete Huachaco, og va bare en helt nydelig plass!! Strand og blaatt hav saa langt oeyet kunne se, mange koselige restauranta langs strandlinja, herlig hostell med havutsikt, rolig og behagelig atmosfaere og hyggelige folk...kan det bli bedre? Saa det ble til at vi va der et par daga.

Vi har tatt et jafs nedover kysten langs Peru, noe som vil si 26 tima paa buss!! Noen som har proevd det foer eller? Ah...kan ikke anbefales. Men naar man har lita tid og mye man vil faa med sae saa maa man gjoer noen saanne tiltak underveis. Saa kom frem til Arequipa i gaar kveld, og har sovet lenge idag. Men nu skal vi ut i sola og opplev byen. :)

Det va en liten oppdatering fra Peru! Vi har det fortsatt straalende og kosa oss paa reise!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar