fredag 29. mai 2009

Blanda foelelsa..

Nu har vi forlatt den deilige kysten og det va med litt tungt hjerte.. Har vaert en vannvitti digg reise langs Ecuadors vakre kystlinje!! Etter aa ha oppholdt oss i hoeyfjellet over lengre tid med kulde og regn, saa va det utrolig deilig aa kom til varmere stroek og endelig kunne ta frem sommerklaerne fra ryggsekken! Det e helt utrolig at et lite land som Ecuador kan ha saa variert natur og klima. Bare noen timers busstur unna og det e som aa kom til et anna land. Jungelen med sitt tropiske fuktige klima, hoeyfjellet med varme daga og kalde netter og kysten med temperatura godt opp paa graderstokken. Alle klimasonan har sin sjarm og e med paa aa gjoer Ecuador til et meget eksotisk og fantastisk flott land! Ae kjenn at ae har blitt vaeldi glad i dette landet og det kommer til aa bli vemodig aa ta farvel!

De siste dagan har vi vaert paa en plass som hete Canoa, og der va det max trivelig! Herlig strand, deilig atmosfaere, flotte folk og i det hele tatt.. Eneste minus va at det bare va overskya mens vi va der, men det va varmt og godt allikevel! Hadde ikke lyst aa dra fra Canoa idag, men va paa tide aa kom sae til Quito nu naar reisa naerma sae enden. I maarra skal vi til Otavalo, som e et stort indianermarked ca 2 tima unna Quito. Der ska vi shop og fyll opp ryggsekken...den lille plassen vi har igjen..;) Maa opp grytidlig, saa e vel paa tide aa kom sae i seng..

Samtidig som ae grua mae litt til aa dra herfra, saa kjenn ae ogsaa at ae GLEDA mae masse til aa kom hjem til mitt kjaere fedreland og treff daakker kjaere familie og venna!! Foeles som det e paa tide og vend snuten hjemover..

Hasta luego amigos! :)

2 kommentarer:

  1. Nyt de siste dagene dagene dine!! Skal du tilbake til Oslo? I såfall må vi møtes da, så jeg får høre enda mer om turen din!

    SvarSlett
  2. hei hilde!
    æ blir i nordnorge i sommer, men planen e å kom t oslo på sensommern, så da må vi møtes ja! :) Du får ha en god sommer så lenge!

    SvarSlett