lørdag 10. januar 2009

Pakking!

Den siste måneden kan med rette kalles pakke-måneden!!Først ut va julegava. Selv om de skal pakkes ut igjen, så hør det med å pakk den inn i fint papir og bånd for spenninga si skyld. Det neste som skulle pakkes va alt av klær og utstyr som hadde hopa sæ opp på jobb! Ikke før ferdig med å pakk mæ ut fra jobb, stod juleferie og hjemreise på programmet og en tom koffert som skreik etter innhold. Kom ikke utenom her heller, og måtte ta en pakkerunde der og. Vel hjemme i Bodø va det ikke alle klær som ønska å ligg krøllat i kofferten hele ferien, og gjor at æ va pent nødt til å pakk ut av kofferten. Julaften e jo den O'store pakkedagen, og visst blei noe å pakk opp i år også! ;) Julaften ble heldigvis etterfulgt av ei uke uten pakking, men så stod retur Oslo for tur, og æ va igang igjen. Hvis du syns det har vært mye pakking til nu, så gjenstår det verste..;)

I Oslo stod nemlig masse tomme eska å venta på mæ. Etter å ha sotte rimelig apatisk ei god stund og sett på alle
tingan mine som skal pakkes ned va det ingen vits i å utsett det mer. Æ trudde ikke æ hadde så mye å pakk ned, men av en eller anna merkelig grunn så virka det som om haugen med ting bare vokste og vokste mens æ pakka unna for harde livet. I skrivende stund e æ ikke kommet i mål, men e på god vei. Men den vanskeligste pakkinga har æ ennu ikke begynt på, og det e sekken æ ska ha med mæ til Ecuador. Men den tid den sorg!

Det e forresten ikke alle som får opp bloggen eller får til å legg inn kommentara, men æ ska prøv å finn ut av det...





1 kommentar:

  1. Dette e ikke en test! Dette e ei hilsning! ;)
    Nu fær dokker snart; sekkan står pakka, å dokker ser ut til å vær klar t avreise. :) Misunna dokker som har det meste unnagjort, sånn at dokker bare kan sett dokker på flyet imårra. Ha en GOO FLYTUR!! klæm fra mæ :)

    SvarSlett