torsdag 1. januar 2009

Det nærmer seg!

En tanke har blitt til en plan, og planen har resultert i flybilletter tur/retur Ecuador fra januar til juni 2009! :) Bort med brunosten, kjøttkakan, isbroddan, selbu-vottan....fram med myggnetting, solkrem, spansk-ordbok, reiselyst!

I fem måneder skal æ og Sissel bo og lev i Ecuador, som student, arbeidstaker og turist! Først ut e spansk-skole, der vi ska prøv å lær oss tilstrekkelig nok spansk til å gjør oss forstått og forstå andre. Planen har vært å lær mæ en god del FØR avreise fra Norge, men høsten har gått i et travelt tempo, og spansk-bøkern har fått logge å godgjort sæ i bokhylla i steden for. Så det kan jo bli vældi interessant å se korsn dette blir å gå! ;) Får nok mye bruk for gangene æ har spilt "Fantasi" opp i gjennom åran hvis dåkker skjønna...hehe!

Neste stopp e 3 måneders jobbing på et dagsenter for barn mellom 0-12 år. Det e et lokalt dagsenter som drives med minimale ressurser, og e et tilbud som gjør at mødrene i byen også kan ta seg arbeid og bidra til familiens økonomi. Gleda mæ vældi til å bidra der, og bli kjent med mange nye søte små og store barn!

Siste del av oppholdet skal vi vær turista og se mer av ka landet har å by på! :)Æ veit ikke korsn internett-tilgangen kommer til å bli der borte, men ska prøv så godt det lar sæ gjør å hold dåkker oppdatert på livet ved ekvator!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar