torsdag 19. mars 2009

Sleep tight, don´t let the.....

Den oppsøk sitt bytte om natta, og sug blod fra sitt bytte 1 gang ukentlig. Lukta av menneska tiltrekk sae disse, enten ved å krabb opp i senga – eller ved å klatre opp i taket og la sae fall ned på sitt menneske-bytte i senga. Etter noen få minutta har den sugd blod for en uke. Gjett ka vi snakka om her?

Jo, ska vi se....1..2..8..15..23..35..46..50!...eller nei, der va det jammen mae 3 til...53! 53 kjempefine roede kloeende stikk fint fordelt utover kroppen.

Det begynte med et par roede prikka paa ryggen som kloedde noe innmari. Kommende daga dukka det opp det ene etter det andre, og ae begynte aa ane ugler i mosen. Sissel oppdaga ogsaa endel prikka paa rundt omkring paa kroppen hennes. Foerst tenkte vi kanskje det va noe lopper av noe slag fra jobben, men fikk det ikke helt til aa stem. Kunne det vaer de beroemte bed-bugsan? Fant ut vi skulle test ut bed-bugs-lakenan vi kjoepte med oss i siste liten i Norge, for aa se om det kunne hjelp. Og det har det gjort. Etter vi begynte aa bruk lakenan har det ikke dukka opp noen nye bitt, men ae vil jo si at 53 bitt e evig nok for min del..;) Det verste e at de kloer saa sykt, ogsaa faar vi saanne fine arr av all kloeinga. Selv om det verste e over, saa e det fortsatt et par irriteranese bitt som ae aldri blir ferdig aa kloe paa...

Og om ikke det va nok, saa e det visst lus paa gang paa jobb. Idag satt de ansatte aa plukka lus fra haaret til endel av ungan, saa vi har visst mer godsaker aa gled oss til! ;)

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Stygt å si det, men ahhh så herlig å ikkje messunn deg å vær på andre sida a jordkloden akkurat nu. Eg hadde m handa på hjerte DØDD!!!! E måtte hold for bildet du ha lagt inn a krypet... ehhh... Pingle? kanskje litt;)

    Bra jobba å finn på å ta m sånne laken! Nesten "alltid beredt-speiderånd" ;)

    Håpa de lar dokk vær i fred fremover og at søramerikanse lus ikkje finn seg te rette i nordisk hår :)

    Dagens gode nyhet her i gård'n e at eg ha fått den nye senga mi og ELSKA den vilt og hemningsløst ;) Snakkes kor godt e sov i den :) Gled deg te å kom på besøk :)

    SvarSlett
  3. hehehe...:) di pingle! ;P
    neida...har full forstaaelse for at vi ikke blir misunt for vaarres kjaere bedbugs...men nu har de latt oss vaer i fred, saa vi e veldig fornoeyd m d!

    Hoeres bra ut m ny seng! :) Du faar si fra hvis du vil ae ska send over et par bugs som kan hold dae m selskap i go´senga..:)

    SvarSlett